N. Santagiuliana Ex Eroticis / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1970)
Dwie nagie kobiety stoją pod drzewem, na którym znajduje się wąż z jabłkiem w pysku. U dołu napis: N. Santagiuliana Ex Eroticis. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora i data.