Plakieta Stefan Batory XX Zjazdu Prezesów Oddziałów, Sekcji i Kół Polskiego Towarzystwa Archeologicznego i Numizmatycznego. (Polskie Towarzystwo Archeologiczne i Numizmatyczne, 1985)
Plakieta. Awers: półpostać króla Stefana Batorego. Rewers: ukoronowana tarcza herbowa z Orłem i herbem Batorych na piersi, niżej napis: PTAiN Warszawa 1985, wzdłuż krawędzi, z obu stron napis: XX Zjazd Prezesów Oddziałów Sekcji i Kół Numizmatycznych.