Modlitwa do odmawiania po Kościołach wszelkiego wyznania w dnie Niedzielne i Swiąteczne. [Inc.:] Boże Sprawiedliwy! który Nasze i Ojców winy ukarałeś zniszczeniem Imienia Polski [...]. (s. n., 1807)
Druk ulotny zaw.: modlitwę do odmawiania w kościołach wszelkiego wyznania w dni niedzielne i świąteczne z [2 Lutego 1807].