Poświęcenie świata Bożemu Miłosierdziu / Lucjan Balter. - Balter, Lucjan (1936-2010)
1. Przygotowanie dalsze. 2. Przygotowanie bliższe. 3. Promowanie idei i kultu Bożego Miłosierdzia. 4. Cel niniejszej publikacji.