Ś[więty] Wojciech pod Gdańskiem - J. Bułhak i Syn. (Warszawa : J. Bułhak i Syn Fotograficy Warszawa - Żolibórz Krasińskiego 18 m 1, 1949)
Przedstawia stare drzewo w Świętym Wojciechu pod Gdańskiem, ok. 1949 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie. Data wg pieczątek na rewersie. Jedna z pieczątek w j. ang z datą: Copyright by J. Bułhak & Son Warsaw 1949.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Drzewa -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Orunia-Św. Wojciech-Lipce (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- fotografie