Rozmowy o rynku książki. 3 / rozmowy przeprowadzili Łukasz Gołębiewski [et al.]. - Gołębiewski, Łukasz (1971- ). (Biblioteka Analiz przedstawia, 2004)
Zbiór wywiadów drukowanych w 26-numerach dwutygodnika "Biblioteka Analiz" w 2003 r.