Rozmowy o rynku książki. 3 - Gołębiewski, Łukasz (1971- ).; Biblioteka Analiz (Warszawa : Biblioteka Analiz, 2004)
Zbiór wywiadów drukowanych w 26-numerach dwutygodnika "Biblioteka Analiz" w 2003 r.
Keywords: Wydawcy -- Polska -- 1990- -- rozmowy; Książki -- produkcja i handel -- Polska -- 1990-.