Galambos Ferenc Könyvtárából - Fery, Antal (1908-1994).; Galambos, Ferenc (1910-1988). ([S.l., 1961)
W owalnym obramowaniu, na którym znajduje się napis: Galambos Ferenc Könyvtárából, klęcząca kobieta i ptaki. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie nazwisko aut., technika graf. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w