Karnawał robotniczy dla Przodowników Pracy Wybrzeża. (Gdynia : [s.n.], 1949)
Afisz inf. o zabawie 29.01.1949 r. w Sali Stoczni nr 1 w Gdańsku.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne