Ex Bibliotheca Jaroslava Langera / R. Krzywka. - Krzywka, Ryszard (1925-2009) (1959)
Przedstawia schematycznie narysowaną tańczącą na scenie parę tancerzy. U dołu napis: Ex Bibliotheca Jaroslava Langera. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.