Gaby Lang "Roses Music" Belgia / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia Gaby Lang z Belgii podczas występu na Festiwalu w Operze Leśnej w Sopocie, 1979 rok.