Wrzeszcz : ulica Wajdeloty, strona południowa / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia kamienice numer 6-7 przy ulicy Wajdeloty w Gdańsku Wrzeszczu, około 1985 r.