Der Bischofsberg F. Bils. - Bils, Friedrich Heinrich (1801-1853) (Lith. Inst. v. A. Rahnke ; Verlag d. Buch- u. Kunsthandlung v. Fr. Sam. Gerhard, 1838)
Przedstawia rozległy widok z korony wałów Gdańska w kierunku południowym, eksponujący zespół koszar na Biskupiej Górce.