Der Entscheidung entgegen! (Berlin : [s.n., 1917)
Niem. druk propagandowy z okresu I w.ś.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Niemcy -- druki ulotne; Wojna światowa (1914-1918) -- Niemcy -- propaganda