Indywidualne ekslibrisy medyczne : dr n. med. Wiktor Piotrowski / [do dr. opiniował oraz wprowadzeniem opatrzył Wiktor Dziulikowski]. - Dziulikowski, Wiktor (1913-2006) (nakł. Towarzystwa Przyjaciół Nauk w Legnicy, 2000)
Zawiera zbiór ekslibrisów indywidualnych Wiktora Piotrowskiego.