Indywidualne ekslibrisy medyczne : dr n. med. Wiktor Piotrowski - Dziulikowski, Wiktor (1913-2006). (Legnica : nakł. Towarzystwa Przyjaciół Nauk w Legnicy, 2000)
Zawiera zbiór ekslibrisów indywidualnych Wiktora Piotrowskiego.
Opis wg okł.
Bibliogr. s. 20.
Keywords: Piotrowski, Wiktor -- (1947- ) -- kolekcje ekslibrisów; Ekslibrisy lekarzy -- Polska -- 1970-2000.