Margit Gaspar - Hamlet nie ma racji : Sztuka w 3 aktach (4 obrazach) = (Hamletnek nincs igaza) - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1963)
Program teatralny prapremiery w sali Morskiego Domu Kultury w Nowym Porcie 5.10.1963 r. Reżyseria: Walerian Lachnitt, scenografia: Danuta Pogorzelska.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Druki ulotne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.