Sex Lib.[ris] Vilém Stránský / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). (1986)
Wśród roślinności mężczyzna i kobieta w miłosnym uścisku, u dołu napis: Sex Lib. Vilém Stránský, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.