Sex Lib.[ris] Vilém Stránský - Janeczek, Zbigniew (1946- ).; Stránský, Vilém (1986)
Wśród roślinności mężczyzna i kobieta w miłosnym uścisku, u dołu napis: Sex Lib. Vilém Stránský, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.