Zarządzenie na podstawie rozporządzenia Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej z dnia 4 sieprnia 1950 r. / S. Suwiłło. - Suswiłło-Świłło, Stanisław (1907-1991) (Prez. Pow. Rady Narodowe w Sztumie, 1950)
Afisz inf. o przymusowym szczepieniu psów.