Tydzień obrońców Gdańska : 1-8.IX.46. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1946)
Cegiełka o wartości 10 zł. Kolor fioletowy.
Keywords: Cegiełki (druki ulotne) -- 1945-1990.; Druki ulotne -- 1945-1970.