Wieczór autorski po powrocie do Kraju Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego / Związek Zawodowy Literatów Polskich Oddział Gdański. ([s.n.], 1946)
Afisz inf. o wieczorze, który miał miejsce 31.03.1946 r. w sali Teatru Dramatycznego w Sopocie.