Używaj izolowanych narzędzi / Przystański. - Przystański, Władysław (Wydawnictwo Związkowe CRZZ, 1967)
Przedstawia kombinerki z rączkami pokrytymi izolatorem z tworzyw sztucznych. Powyżej mała błyskawica.