[Kolej wąskotorowa na Żuławach] / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia jadącą kolejkę waskotorową na trasie Tczew- Mierzeja Wiślana, 1979 r.