Noc Tańczących Budynków architektoniczny bal kostiumowy. (Wydawnictwo Murator, 2009)
Prezentacje firm budowlanych, reportaż filmowy i fotogaleria z balu z okazji 15-lecia miesięcznika Architektura Murator.