[Ekslibris] Jacob Friedlieb von Rühle Wicker. - Wicker, Johann Heinrich (1723-1786) (1770)
W prostokątnym obramowaniu na tle obfitych labrów z akantu herb rodowy właściciela, poniżej w ozdobnej ramce napis: Jacob Friedlieb von Rühle. Sygn. aut. "Wicker Sc" w prawym dolnym rogu.