[Afisz. Incipit] Zarząd Wojewódzki Towarzystwa Burs i Stypendiów w Sopocie 24 lutego 1949 roku ... zaprasza na "Tłusty Czwartek" ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie w Grand Hotelu.
Keywords: Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.