Ex Libris Krystyna Kowalewska BS. - Słuszkiewicz-Kaczorowska, Beata (1916-2006) (1965)
Przedstawia łowiczankę trzymającą globus. U góry z lewej strony napis: Ex Libris, u dołu: Krystyna Kowalewska. Sygn. aut. w obrębie kompoz.