Ex Libris Krystyna Kowalewska - Słuszkiewicz-Kaczorowska, Beata (1916-2006).; Kowalewska, Krystyna ([Sopot, 1965)
Przedstawia łowiczankę trzymającą globus. U góry z lewej strony napis: Ex Libris, u dołu: Krystyna Kowalewska. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Data i miejsce wyd. wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.