[Gdańsk, widok ogólny z wieży dworca PKP] Foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1988)
Przedstawia widok ogólny z Dworca Głównego PKP w Gdańsku, widoczny kościół św. Józefa, w głębi wieża Kościoła Mariackiego, 1988 r.