Ex Libris Robert Beck - Hollenberg, Felix (1868-1945).; Beck, Robert (bibliofil). ([S. l.], 1908)
Pośrodku widok na wieś, na pierwszym planie kościół, w głębi wzgórza. Napis u góry w prostokątnej ramce: Ex Libris, u dołu w perełkowym obramowaniu: Robert Beck. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1900-1945.