Komitet zjazdu wychowanków polskich szkół handlowych w byłym Wolnym Mieście Gdańsku serdecznie zaprasza kol. [...]. (s.n.], 1959)
Zjazd odbył się w Gdańsku 25-26 lipca 1959 z okazji 30. rocznicy otwarcia Polskiej Wyższej Szkoły Handlowej Macierzy Szkolnej w Gdańsku. Zaproszenie zawiera program zjazdu oraz podst. inf. dla jego uczestników.