Witold Gombrowicz - Iwona, księżniczka Burgunda / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2024)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 10.05.2024 r. na Scenie Stara Apteka. Reżyseria: Adam Orzechowski, scenografia, kostiumy i reżyseria światła: Magdalena Gajewska.