Witold Gombrowicz - Iwona, księżniczka Burgunda - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2024)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 10.05.2024 r. na Scenie Stara Apteka. Reżyseria: Adam Orzechowski, scenografia, kostiumy i reżyseria światła: Magdalena Gajewska.
Na okładce plakat, autor: Patrycja Longawa.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1990-.; Druki ulotne -- 1990-.