Kształtowanie kultury bezpieczeństwa w energetyce jądrowej / Małgorzata Wiśniewska. - Wiśniewska, Małgorzata (nauki o bezpieczeństwie)
Kultura bezpieczeństwa, czynniki bezpieczeństwa, kształtowanie kultury bezpieczeństwa, dobre praktyki w kulturze bezpieczeństwa, kultura bezpieczeństwa w energetyce jądrowej.