Narcyz i Prawda / KGorski. - Gorski, Konstanty (1868-1934) (1912)
Przedstawia starca z siwą brodą, okularami na nosie i w kapeluszu na głowie oraz z kosturem w ręku, spotykającego na swej drodze zjawę.