[Afisz. Incipit] Związek Inwalidów R.P. urządza zabawę taneczną w dniu 4 V. 1946 r. ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie w Malborku, 1946 rok.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.