Kommissya Rządząca [Inc.:] Wszem w obec i każdemu z osobna, komu o tém wiedzieć należy, wiadomo czyniemy: Podaiemy wam, Obywatele, użyteczną dla dobra, a pochlebnieyszą ieszcze dla serca waszego Jnstytucyą Sędziów Pokoiu [...] : [Działo się w Warszawie na Sessyi dnia 3go Lutego, 1807 / Stanisław Małachowski, Felix Łubieński, Jan Łuszczewski]. - Łubieński, Feliks (1758-1848); Łuszczewski, Jan Paweł (1764-1812); Małachowski, Stanisław (1736-1809) ([s.n.], 1807)
Druk ulotny zaw.: instytucję Sędziów Pokoju, z 3 Lutego 1807.