Kommissya Rządząca [Inc.:] Wszem w obec i każdemu z osobna, komu o tém wiedzieć należy, wiadomo czyniemy: Podaiemy wam, Obywatele, użyteczną dla dobra, a pochlebnieyszą ieszcze dla serca waszego Jnstytucyą Sędziów Pokoiu [...] : [Działo się w Warszawie na Sessyi dnia 3go Lutego, 1807 - Księstwo Warszawskie. Komisja Rządząca; Łubieński, Feliks (1758-1848).; Łuszczewski, Jan Paweł (1764-1812).; Małachowski, Stanisław (1736-1809). (Warszawa : [s.n.], 1807)
Druk ulotny zaw.: instytucję Sędziów Pokoju, z 3 Lutego 1807.
Tyt. nagł.
Autor i data wyd. pod tekstem.
BNPol
Keywords: Księstwo Warszawskie. -- Komisja Rządząca -- historia -- źródła; Polska -- 1807-1815 (Księstwo Warszawskie) -- druki ulotne