Poszukiwanie utraconej "polskości"? : o literaurze emigracyjnej w Szwecji / Małgorzata Anna Packalén Parkman. - Szulc Packalén, Małgorzata
Słowa kluczowe: pisarze emigracyjni, literatura emigracyjna, literatura imigracyjna, tożsamość etniczna, tożsamość kulturowa.