[Afisz. Incipit] Silna PPS - to silna Polska! (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Sztrajfa z hasłem propagandowym.
Keywords: Polska Partia Socjalistyczna (1944-1948) -- druki ulotne; Propaganda -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.