Ex libris Gdański Archipelag Kultury / E. G. - Gershanovych, Eleonora (1959- ). (2009)
Przedstawia w obramowaniu sylwetkę gdańskiego Ratusza Głównego Miasta, napis u góry: ex libris, u dołu: Gdański Archipelag Kultury. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz. Pod wyobrażeniem autograf aut.