Do Obywateli m. Sopotu : Obywatele i Obywatelki! (Gdańsk : [s.n.], 1946)
Afisz nawołujący do głosowania w wyborach do Sejmu w 1947 r. na Zjednoczony Obóz Demokracji Polskiej.
Keywords: Plakaty polityczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970.; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty