Ricardo Tau Ex Libris - Schvarzman, Mauricio (1947- ).; Tau, Ricardo ([S. l.], 2016)
Przedstawia Neptuna z gdańskiej fontanny jedną ręką trzymającego parasol z napisem Ricardo Tau, drugą obejmującego nagą kobietę, u dołu napis: Ex Libris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., technika graf. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Argentyna -- 1990-.