[Afisz. Incipit] Do komitetów blokowych i mieszkańców miasta ... miesiąc kwiecień i maj jest miesiącem czystości. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz infromujący o akcji sanitarno-porządkowej w Malborku.