Zasadnicza Szkoła Zawodowa Zakładów Naprawczych Taboru Kolejowego Gdańsk ogłasza przyjęcie uczniów do klas pierwszych na rok szkolny 1959-1960. ([s.n.], 1959)
Afisz inf. o rekrutacji wraz z warunkami.