Zasadnicza Szkoła Zawodowa Zakładów Naprawczych Taboru Kolejowego Gdańsk ogłasza przyjęcie uczniów do klas pierwszych na rok szkolny 1959-1960. (Gdańsk : [s.n.], 1959)
Afisz inf. o rekrutacji wraz z warunkami.
Keywords: Szkoły -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne