Zarzadzenie dzialajac w trybie art. 7 [...] / J. Skarzynski. - Skarżyński, Jerzy Stanisław (1911-2003) (Prezydent Miasta Elblaga, 1946)
Afisz z inf. o kwaterunku dla repatriantów i przesiedleńców 2.03.1946 r.