Zarzadzenie dzialajac w trybie art. 7 [...] - Skarżyński, Jerzy Stanisław (1911-2003).; Elbląg (Polska). Zarząd Miasta (Elblag : Prezydent Miasta Elblaga, 1946)
Afisz z inf. o kwaterunku dla repatriantów i przesiedleńców 2.03.1946 r.
Keywords: Repatriacja -- Polska -- 1945-1970 -- źródła; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła