[Afisz. Incipit:] Związek Zawodowy Pracowników Poczt i Telekomunikacji Okręg Gdański zaprasza na radiowy koncert rozrywkowy ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie 31.03.1951 r. w sali TPPR we Wrzeszczu.